top of page

do 12 mei

|

Klimzaal Balance

Yoga voor klimmers

Yoga teacher Ineke brengt Hatha yoga met aandachtspunten voor klimmers, in kleine groep. Land heerlijk rustig op je mat want je hebt de klimzaal tijdens deze les helemaal voor jezelf.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Yoga voor klimmers
Yoga voor klimmers

Tijd en locatie

12 mei 2022, 16:00 – 17:00 CEST

Klimzaal Balance, Louis Van Houttestraat 109, 9050 Gent, België

Aangemeld

Over het evenement

Yoga teacher Ineke brengt Hatha yoga met aandachtspunten voor klimmers: soepele polsen, lenige heupen, losse schouders en nek, sterke armspieren en core, verhoging van evenwicht en focus. Telkens met aandacht voor je ademhaling als voornaamste tool, om spanning weg te werken. Bij veel houdingen geeft Ineke verschillende opties: op deze manier vinden zowel stramme als lenige klimmers hun ding in deze les. Mensen die geen klimmer zijn, zijn uiteraard ook welkom. Wie echter pittige vinyasa yoga zoekt, adviseren we een andere les.

Land heerlijk rustig op je mat want je hebt de klimzaal tijdens deze les helemaal voor jezelf, want de zaal is op dat moment gesloten!

PRAKTISCH

- Breng je eigen materiaal mee: yogamat, zitkussen of rol, blokjes. Je kan ook rechtstreeks op de turnmat yoga doen. Er zijn fleece dekentjes aanwezig die je mag gebruiken.

- Arriveer best vijf of tien minuten voor de start van de les.

- Deze yogalessen worden gegeven in het Nederlands.

- Maximaal zes deelnemers per les.

- De les gaat door vanaf 3 deelnemers. Dit wordt ongeveer 24 u van tevoren beslist, dus als je wil meedoen boek dan zeker op tijd.

- Deelname aan deze yogales staat los van het klimmen. Wil je aansluitend na de yogales ook klimmen, dan ben je heel welkom bij het onthaal. Je hebt de keuze uit een eenmalige klimbeurt of maak gebruik van je 10-beurtenkaart of abonnement.

- Prijs per les is 12 euro voor BBT-leden, 14 euro voor niet-leden. Ben je lid, gebruik bij de betaling dan de code BALANCEMEMBERYOGA.

Dit evenement heeft een groep. Je bent van harte welkom om lid te worden van de groep zodra je je hebt aangemeld voor het evenement.

Tickets

  • Hatha yoga voor klimmers

    Ben je lid van het Balance Bouldering Team? Dan ontvang je 2 euro korting op de deelnameprijs met de code BALANCEMEMBERYOGA.

    € 14,00
    Btw: btw inbegrepen
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page