top of page
BBT logo grote B WIT.png
BBT logo WIT.png

Boulderen blijkt meer dan een sport. Het is een passie die voor veel mensen een groot deel van hun leven uitmaakt.  De vzw Balance Bouldering Team organiseert klimsessies en trainingen. De community en de activiteiten staan open voor iedereen die graag bij Balance klimt!

 

Ook jij bent welkom als lid: zo draag je bij aan een levendige non-profit klimmers community en ontvang je korting op het klimmen bij Balance. Je krijgt een t-shirt en sommige activiteiten zijn exclusief toegankelijk of geven korting voor leden.

Er zijn veel mogelijke activiteiten, waarvan verschillende al plaats vonden. Denk aan: dyno contest, duoklimmen, van oranje naar blauw, werken op zwart, voorbereiden op Fontainebleau, petzel night, moonboard projecten, veilig spotten, monkey night, klimtwister, in thema klimmen zoals Halloween, hoe gebruik je Crimpd, klimmen in het dak, avondje klimfilm kijken, boardgame namiddag ... 

2022 spring challenge dag 2 - volledigereeks-81.jpg

Climb Better Together: samen klimmen en trainen geeft extra motivatie en maakt een betere klimmer van je. Als lid van het Balance Bouldering Team kan je intekenen op trainingsmomenten in de agenda.

Wil jij ook eens zo'n trainingsmoment of klimsessie trekken? Laat het ons weten!

2022 spring challenge dag 2 WM BBT.jpg

Hoe word je lid van BBT?

In 2022 kon je rechtstreeks lid worden bij het BBT voor 20 euro per kalenderjaar. Je kreeg een BTT t-shirt en toegang tot activiteiten, die soms enkel voor leden zijn. Eind augustus beslisten we echter om te stoppen met dit rechtstreekse lidmaatschap vanaf 2023. Al wie rechtstreeks lid werd op deze manier, blijft dat dus tot eind 2022 zoals gepland en kan zich nog verheugen op leuke activiteiten. Dit rechtstreeks lidmaatschap geeft geen 10% korting op je klimsessies.

 

Je kan vanaf september enkel nog lid worden bij het BBT via lidmaatschap van de Klim- en Bergsportfederatie. Dit is een lidmaatschap waar een uitgebreide klimverzekering deel van uitmaakt. Sinds 1 september 2022 krijg je dan bij Balance 10% korting op je klimactiviteiten, incl. abonnementen. Dit op vertoon van je lidkaart, waarop vermeld staat dat je als klimclub koos voor het Balance Bouldering Team. Op de website van KBF vind je alle info hierover. Wie in september of later in 2022 zich lid maakt van KBF, is meteen t.e.m. eind 2023 lid.

KBF wit.png
bottom of page