BBT logo grote B WIT.png
BBT logo WIT.png

Boulderen blijkt meer dan een sport. Het is een passie die voor veel mensen een groot deel van hun leven uitmaakt.  De vzw Balance Bouldering Team organiseert klimsessies en trainingen. De community en de activiteiten staan open voor iedereen die graag bij Balance klimt! Ook kan je zelf lid zijn: zo draag je bij aan een levendige non-profit klimmers community. Je ontvangt ook een t-shirt en korting op betalende activiteiten.

Er zijn veel mogelijke activiteiten, waarvan de voorbije maanden al verschillende plaatsvonden. Denk aan: dyno contest, duoklimmen, van oranje naar blauw, werken op zwart, voorbereiden op Fontainebleau, petzel night, singles night, moonboard projecten, veilig spotten, monkey night, in thema klimmen zoals Halloween, hoe gebruik je Crimpd, klimmen in het dak, avondje klimfilm kijken, boardgame namiddag ... 

2022 spring challenge dag 2 - volledigereeks-81.jpg

Climb Better Together: samen klimmen en trainen geeft extra motivatie en maakt een betere klimmer van je. Als lid van het Balance Bouldering Team kan je intekenen op trainingsmomenten in de agenda.

Wil jij ook eens zo'n trainingsmoment of klimsessie trekken? Laat het ons weten!

2022 spring challenge dag 2 WM BBT.jpg

Hoe word je lid van BBT?

De eerste optie is rechtstreeks bij Klimzaal Balance. Je betaalt 20 euro via de website (bancontact), aan het onthaal (cash of overschrijving). De tweede optie is als je bij KBF bent aangesloten en verzekerd, én je als klimclub Balance Bouldering Team selecteerde. Dan ben je reeds lid en ben je welkom om je t-shirt op te halen bij het onthaal. Je lidmaatschap is geldig voor 2022. Word je lid in september of later, dan ben je meteen ook lid voor het volgende kalenderjaar.

KBF wit.png