top of page
BBT logo grote B WIT.png
BBT logo WIT.png

Boulderen is een sociale sport. Het is een passie die voor veel mensen een groot deel van hun leven uitmaakt.  De vzw Balance Bouldering Team organiseert allerhande activiteiten en organiseert de jeugdwerking. Deze community en de activiteiten staan open voor iedereen die graag bij Balance klimt!

 

Ook jij bent welkom als deelnemer van activiteiten en als je wenst, ook als lid: zo draag je bij aan een levendige klimmers-community en ontvang je maar liefst 10% korting op al je klimmen bij Balance, inclusief abonnementen. Je krijgt een BBT t-shirt en voor sommige activiteiten ontvang je als lid het voordeel van gratis deelname, korting of zelfs exclusieve toegang voor leden.

Balance Bouldering Team organiseert veel verschillende activiteiten, waarvan een heleboel al eens plaatsvond en er staat ook steeds heel wat gepland. Denk aan: Friday Afterwork met leuk klimthema, dyno contest, duoklimmen, samen weekend naar Fontainebleau,  workshop van oranje naar blauw, groepsessie werken op zwart, halloweenklimmen, op moonboard projecten, workshop veilig leren spotten, monkey night (veel campus en touwen), traversé door de hele zaal, klimtwister, avondje klimfilm kijken, boardgame contest ... 

2022 spring challenge dag 2 - volledigereeks-81.jpg

Climb Better Together: samen klimmen en trainen geeft extra motivatie en maakt een betere klimmer van je. Wanneer er gezamenlijke trainingsmomenten zijn vanuit het BBT, vind je deze terug in de agenda op deze website.

Wil jij ook eens zo'n trainingsmoment of klimsessie trekken? Laat het ons weten!

2022 spring challenge dag 2 WM BBT.jpg

Hoe word je lid van BBT?

 

Je kan lid worden bij het BBT via lidmaatschap van de Klim- en Bergsportfederatie. Dit is een lidmaatschap waar een uitgebreide klimverzekering deel van uitmaakt. Je krijgt dan bij Balance 10% korting op je klimactiviteiten, incl. abonnementen. Dit op vertoon van je lidkaart, waarop vermeld staat dat je als klimclub koos voor het Balance Bouldering Team. Op de website van KBF vind je alle info hierover. Elk jaar is er een najaarspromotie: wie zich in het najaar (vanaf september) lid maakt van KBF, is meteen lid tot het einde van het volgende kalenderjaar.

Contact

Het BBT kan je makkelijk bereiken via de vaste contactkanalen van Klimzaal Balance. Wil je vrijblijvend een meeting bijwonen waarop plannen worden gemaakt? Heb je nog een leuk idee? Laat het ons zeker weten.

Naar Facebook pagina Balance Bouldering Team

Naar Instagram pagina @balance_bouldering_team

Sociale media posts gelinkt aan BBT vind je onder hashtag

#balanceboulderingteam

KBF wit.png
bottom of page