top of page

zo 08 okt

|

Klimzaal Balance

Workshop veilig spotten

Boulderen op de geweldige rotsen in de bossen is de max! Maar weet je hoe je écht goed moet spotten? Ben je beginner of wil je je huidige skills verbeteren, welkom!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Workshop veilig spotten
Workshop veilig spotten

Tijd en locatie

08 okt 2023, 12:00 – 13:00

Klimzaal Balance, Louis Van Houttestraat 109, 9050 Gent, België

Aangemeld

Over het evenement

Boulderen op de geweldige rotsen in de bossen is de max! Helaas gebeuren er vaak ongevallen - en soms ook ernstig - bij dit heerlijke klimmen buiten... waarvan de meeste makkelijk te vermijden zijn! Een gebroken pols of verzwikte enkel is geen lachertje en al zeker niet als het je klimpassie maandenlang on hold zet.

Joris toont je tijdens deze sessie de do's en don't's en we ensceneren enkele typische gevaren van buiten, om na te gaan hoe je telkens toch zo veilig mogelijk kan klimmen. Na de demonstratie kan je onder begeleiding oefenen.

INSCHRIJVEN

Je kan je ticket boeken via deze pagina.

Deze inschrijving is gratis voor leden van het Balance Bouldering Team!

Andere klimmers die geen lid of abonnee zijn, zijn uiteraard ook van harte welkom en betalen 5 euro voor deelname.

Als je nadien nog wil klimmen, betaal je hiervoor apart. Opgelet, na de workshop is er eerst nog initiatieles van 13u tot 14u. Je kan wel aanwezig zijn in de zaal, maar vrij klimmen kan pas vanaf 14u.

Arriveer graag vijf minuten voor de start, zodat we het volle uur kunnen benutten voor de workshop. Neem best je klimschoenen mee. De valmat biedt sowieso veiligheid bij het vallen, maar de bedoeling voor deze workshop is dat we de realiteit van buiten aan de rotsen nabootsen en deel van de oefening is ook het correct verplaatsen van je crashpads.

Tickets

 • Workshop Veilig spotten

  Gebruik de code GRATISSPOTTEN als je abonnee bent en/of lid van het Balance Bouldering Team, zo kan je dit ticket gratis boeken.

  € 5,00
  Verkoop geëindigd op
 • Workshop veilig spotten lidBBT

  € 0,00
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page