top of page

zo 28 mei

|

Gent

Workshop veilig spotten

Het is weer het seizoen van boulderen op de geweldige rotsen in de bossen! Ben je beginner of wil je je huidige skills verbeteren, welkom! Net ervoor vindt de workshop stretchen plaats, voel je welkom om aan beiden deel te nemen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Workshop veilig spotten
Workshop veilig spotten

Tijd en locatie

28 mei 2023, 13:00 – 14:00

Gent, Louis Van Houttestraat 109, 9050 Gent, België

Aangemeld

Over het evenement

Het is weer het seizoen van boulderen op de geweldige rotsen in de bossen! Helaas gebeuren er vaak ongevallen - en soms ook ernstig - bij dit heerlijke klimmen buiten... waarvan de meeste makkelijk te vermijden zijn! Een gebroken pols of verzwikte enkel is geen lachertje en al zeker niet als het je klimpassie maandenlang on hold zet.

Joris toont je tijdens deze sessie de do's en don't's en we ensceneren enkele typische gevaren van buiten, om na te gaan hoe je telkens toch zo veilig mogelijk kan klimmen. Na de demonstratie kan je onder begeleiding oefenen.

INSCHRIJVEN

Je kan je ticket boeken via deze pagina.

Deze inschrijving is gratis voor abonnees en voor leden van het Balance Bouldering Team!

Gebruik bij de betaling de code GRATISSPOTTEN om een gratis ticket te boeken.

Andere klimmers die geen lid of abonnee zijn, zijn uiteraard ook van harte welkom en betalen 10 euro voor deelname.

Als je aansluitend wil klimmen, betaal je hiervoor apart.

Arriveer graag vijf minuten voor de start, zodat we het volle uur kunnen benutten voor de workshop. Neem best je klimschoenen mee. Heb je een eigen crashpad, ben je zeker welkom om die mee te nemen. Er zullen crashpads aanwezig zijn, maar die zijn beperkt in hoeveelheid. De valmat biedt sowieso veiligheid bij het vallen, maar de bedoeling voor deze workshop is dat we de realiteit van buiten aan de rotsen nabootsen en deel van de oefening is ook het correct verplaatsen van je crashpads.

Net ervoor vindt de tweede workshop van deze zondag plaats: Stretchen na klimmen. Van harte welkom om aan beide workshops mee te doen! Je schrijft je best wel apart in voor elke workshop.

Dit evenement heeft een groep. Je bent van harte welkom om lid te worden van de groep zodra je je hebt aangemeld voor het evenement.
2 updates in de groep

Tickets

  • Workshop Veilig spotten

    Gebruik de code GRATISSPOTTEN als je abonnee bent en/of lid van het Balance Bouldering Team, zo kan je dit ticket gratis boeken.

    € 10,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page