top of page
Werken op zwart

ma 23 mei

|

Klimzaal Balance

Werken op zwart

Een 2-tal uren samen werken op zwarte projecten! Trekker: Emil.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

23 mei 2022 20:30 – 22:00 CEST

Klimzaal Balance, Louis Van Houttestraat 109, 9050 Gent, België

Over het evenement

Climb better, together. Dat is het motto van groepjes Balance klimmers die samen trainen. Want als je vaak traint op uithouding, kracht, lenigheid en handkracht, vorder je extra goed in het klimmen. Wil je zelf ook eens een training trekken? Laat het weten aan balanceboulderingteam@gmail.com.

Deze activiteit is een initiatief van het Balance Bouldering Team en is toegankelijk voor iedereen. Dit is een informele samenkomst: elke deelnemer is verantwoordelijk voor zichzelf, de trekker kan niet verantwoordelijk worden gesteld.

Meld je online aan via de knop 'doe mee'. Je aanmelden kan je doen als je sitelid bent. Sitelidmaatschap is voor leden van het Balance Bouldering Team, je kan lid worden aan het onthaal. Vraag daarna op de website om lid te worden.

Elk lid krijgt een BBT t-shirt en ondersteunt daarmee het Climb Better Together platform. Als lid  ontvang je korting bij betalende activiteiten. BBT-lidmaatschap kan je aanschaffen voor 20 euro per jaar. Je kan lid worden bij het onthaal van Klimzaal Balance. Betalen kan enkel ter plaatse betalen met cash of via overschrijving aan het vzw-rekeningnummer. Ben je verzekerd via KBF en koos je Balance Bouldering Team als club, dan ben je al lid van het Balance Bouldering Team en krijg je bij het onthaal ook je t-shirt.

Deel dit evenement

bottom of page