top of page

ma 04 apr

|

Gent

Werken op zwart

Een 2-tal uren samen werken op zwarte projecten. Trekker: Emil.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Werken op zwart
Werken op zwart

Tijd en locatie

04 apr 2022, 19:30

Gent, Louis Van Houttestraat 109, 9050 Gent, België

Aangemeld

Over het evenement

Climb better, together. Dat is het motto van groepjes Balance klimmers die samen trainen. Want als je vaak traint op uithouding, kracht, lenigheid en handkracht, vorder je extra goed in het klimmen. Wil je zelf ook eens een training trekken? Laat het weten aan balanceboulderingteam@gmail.com.

Deze activiteit is een initiatief van het Balance Bouldering Team en is toegankelijk voor iedereen. Dit is een informele samenkomst: elke deelnemer is verantwoordelijk voor zichzelf, de trekker kan niet verantwoordelijk worden gesteld.

Meld je online aan via de knop 'doe mee'. Als je nog geen account hebt, kan je dit aanvragen via de website of op het moment dat je lid wordt.

Elk lid krijgt een BBT t-shirt en ondersteunt daarmee het Climb Better Together platform. Als lid  ontvang je korting bij betalende activiteiten. BBT-lidmaatschap kan je aanschaffen voor 20 euro per jaar. Je kan lid worden bij het onthaal van Klimzaal Balance. Betalen kan enkel ter plaatse betalen met cash of via overschrijving aan het vzw-rekeningnummer. Ben je verzekerd via KBF en koos je Balance Bouldering Team als club, dan ben je al lid van het Balance Bouldering Team en krijg je bij het onthaal ook je t-shirt.

Deel dit evenement

bottom of page