top of page

wo 08 jun

|

Klimzaal Balance

Van oranje naar blauw

Een 2-tal uren oefening voor klimmers die oranje klimmen en vinden dat het tijd is voor de sprong naar blauw! Begeleiders: Emil en Vincent. Deze klimsessie enkel toegankelijk is voor leden. Prijs: gratis! Je kan lid worden aan het onthaal of via de website voor 20 euro.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Van oranje naar blauw
Van oranje naar blauw

Tijd en locatie

08 jun 2022, 20:30 – 22:30

Klimzaal Balance, Louis Van Houttestraat 109, 9050 Gent, België

Aangemeld

Over het evenement

Je klimniveau verhogen van tussen oranje naar blauw is voor veel klimmers geen makkelijke sprong. We krijgen vaak de vraag of er geen cursus of training bestaat om hierbij te helpen. Balance Bouldering Team to the rescue! Boulderfanaten Emil en Vincent begeleiden je in deze sessie van ongeveer twee uur langs verschillende blauwe routes. De insteek is om vooral te leren van elkaar door samen te klimmen en op blauw te werken. Deze klimsessie valt onder het initiatief Climb Better Together.

_________________________________

Climb better, together!  Wil je zelf ook eens een training of klimsessie trekken? Graag! Dit is een informele training: elke deelnemer is verantwoordelijk voor zichzelf. De trekker kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor blessures of ongevallen. Meld je online aan via de website van Balance, met de knop 'doe mee'. Klimmers die vaak bij Balance klimmen, zijn welkom om lid te zijn van de community! Elk lid krijgt een BBT t-shirt en ondersteunt daarmee de actieve werking. Als lid ontvang je korting bij betalende activiteiten. BBT-lidmaatschap kan je aanschaffen voor 20 euro per jaar. Je kan lid worden bij het onthaal van Balance of rechtstreeks via de website.   Ben je verzekerd via KBF en koos je Balance Bouldering Team als club, dan ben je al lid van het Balance Bouldering Team en krijg je bij het onthaal ook je t-shirt.

Deel dit evenement

bottom of page