top of page

ma 26 jun

|

Klimzaal Balance

Start bouldering @Balance

Wil je starten met klimmen, wens je tegelijk veel persoonlijke begeleiding én het momentum van een groepsreeks? We kiezen bewust voor een heel klein groepje van maximaal zes personen, zodat je kan rekenen op een intensieve, persoonlijke en motiverende aanpak!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Start bouldering @Balance
Start bouldering @Balance

Tijd en locatie

26 jun 2023, 19:00 – 20:30

Klimzaal Balance, Louis Van Houttestraat 109, 9050 Gent, België

Over het evenement

Wil je starten met klimmen, wens je tegelijk veel persoonlijke begeleiding én het momentum van een groepsreeks? In deze korte reeks begeleidt de klimcoach van Klimzaal Balance je doorheen je eerste klimavonturen. Hij zal je talloze basistechnieken tonen en je coachen terwijl je zelf alles probeert. De juiste opwarm- en stretchtechnieken voor klimmen komen ook aan bod. Ook leer je hoe je na deze start verder je klimniveau en -plezier kan opbouwen.

We kiezen bewust voor een heel klein groepje van maximaal zes personen, zodat je kan rekenen op een intensieve, persoonlijke en motiverende aanpak! De lessen vinden plaats tijdens de openingsuren, je ontdekt vanuit je groepje dus ook meteen de ontspannende en sociale sfeer van Klimzaal Balance. Tegelijk verstoor je als klein groepje de focus van andere klimmers niet.

Inschrijven kan via deze pagina. Vanwege de kleinschaligheid kan je je inschrijving nadien niet meer annuleren of verzetten, tenzij op doktersattest. Er kunnen geen lessen ingehaald worden. We laten de reeks doorgaan vanaf 4 inschrijvingen.

Boulderen is een echte allround sport: veelzijdig op lichamelijk vlak, gevarieerd en sociaal! Bovendien: eens je wat kunt klimmen in een klimzaal, kan je ook naar buiten heerlijk gaan klimmen in de bossen. Geen wonder dat steeds meer mensen hun passie voor boulderen ontdekken. Heb je nog een vraag over deze reeks? Stel ze gerust aan het onthaal, via info@klimzaalbalance.be of met een dm.

PRIJS

120 euro voor de reeks / abonneetarief 70 euro als je een lopend abonnement hebt voor de hele duur van de reeks,

Deze prijs is inclusief:

- 4 x 1u30 klimcoaching in groepje van 4 deelnemers

- 4 x klimbeurt (voor of na de les kan je dus ook klimmen, indien gewenst)

- 4 x gebruik van huurschoenen en pof (indien niet zelf in bezit)

- 1 Balance t-shirt, model en maat naar keuze

Informeer bij je mutualiteit, vaak voorzien zij gedeeltelijke terugbetaling van sportlessen.

Dit evenement heeft een groep. Je bent van harte welkom om lid te worden van de groep zodra je je hebt aangemeld voor het evenement.

Tickets

 • Start bouldering @Balance

  Van € 70,00 tot € 120,00
  Verkoop geëindigd op
  • € 120,00
   Btw: btw inbegrepen
  • € 70,00
   Btw: btw inbegrepen

  Totaal

  € 0,00

  Deel dit evenement

  bottom of page