top of page

ma 11 apr

|

Klimzaal Balance

Samen lopen en stretchen

45 min samen joggen in de Gentbrugse Meersen en langs de Schelde, daarna samen stretchen in de klimzaal. Vertrek- en eindpunt klimzaal. Trekker: Joris.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Samen lopen en stretchen
Samen lopen en stretchen

Tijd en locatie

11 apr 2022, 20:30 – 21:45 CEST

Klimzaal Balance, Louis Van Houttestraat 109, 9050 Gent, België

Aangemeld

Over het evenement

Climb better, together. Dat is het motto van groepjes Balance klimmers die samen trainen. Want als je vaak traint op uithouding, kracht, lenigheid en handkracht, vorder je extra goed in het klimmen. Wil je zelf ook eens een training trekken? Laat het weten aan balanceboulderingteam@gmail.com.

Deze activiteit is een initiatief van het Balance Bouldering Team en is toegankelijk voor iedereen. Dit is een informele samenkomst: elke deelnemer is verantwoordelijk voor zichzelf, de trekker kan niet verantwoordelijk worden gesteld.

Elk lid krijgt een BBT t-shirt en ondersteunt daarmee het Climb Better Together platform. Als lid  ontvang je korting bij betalende workshops en lezingen. BBT-lidmaatschap kan je aanschaffen voor 20 euro per jaar. Je kan dit lid worden bij het onthaal van Balance. Je kan enkel ter plaatse betalen met cash of via overschrijving aan het vzw-rekeningnummer. Ben je verzekerd via KBF en koos je Balance Bouldering Team als club, dan ben je al lid van het Balance Bouldering Team en kan je bij het onthaal ook je t-shirt krijgen.

Deel dit evenement

bottom of page