top of page

wo 04 mei

|

Klimzaal Balance

Rondje blauw!

Een rondje blauw! In een klimsessie van een tweetal uur samen zoveel mogelijk routes van één kleur uitklimmen. Trekker: Vincent.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Rondje blauw!
Rondje blauw!

Tijd en locatie

04 mei 2022, 19:30 – 21:30

Klimzaal Balance, Louis Van Houttestraat 109, 9050 Gent, België

Over het evenement

Wil je graag hetzelfde concept (rondje kleur) doen, maar in een ander klimniveau? Laat het ons zeker weten! Dan kijken we wie dit kan organiseren.

Climb better, together. Dat is het motto van groepjes Balance klimmers die samen trainen. Want als je vaak traint op uithouding, kracht, lenigheid en handkracht, vorder je extra goed in het klimmen. Wil je zelf ook eens een training trekken? Laat het weten aan balanceboulderingteam@gmail.com.

Dit is een informele samenkomst: elke deelnemer is verantwoordelijk voor zichzelf, de trekker kan niet verantwoordelijk worden gesteld.

Meld je online aan via de knop 'doe mee'. Als je nog geen account hebt, kan je dit aanvragen via de website of op het moment dat je lid wordt. Deze activiteit is een initiatief van het Balance Bouldering Team (BBT) en is toegankelijk voor iedereen. Aanmelden voor dit evenement kan enkel als sitelid. Sitelid kan je worden als je lid bent van het BBT. Als je nog geen lid bent en je wil graag meedoen, kom gerust eens meedoen!

Elk lid krijgt een BBT t-shirt en ondersteunt daarmee het Climb Better Together platform. Als lid  ontvang je korting bij betalende activiteiten en kan je aanmelden voor alle online activiteiten. BBT-lidmaatschap kan je aanschaffen voor 20 euro per jaar. Je kan lid worden bij het onthaal van Klimzaal Balance. Betalen kan enkel ter plaatse betalen met cash of via overschrijving aan het vzw-rekeningnummer. Ben je verzekerd via KBF en koos je Balance Bouldering Team als club, dan ben je al lid van het BBT en krijg je bij het onthaal ook je t-shirt.

Deel dit evenement

bottom of page