top of page

wo 14 sep

|

Klimzaal Balance

Krachttraining antagonisten met Joris en Vincent

Zin om weer in vorm te geraken na de vakantieperiode? Met gebruik van gymrekkers en andere materiaal, stretching aan het einde. Niveau: open level. Duur: 1,5 uur tot 2 uur. Trekkers: Joris en Vincent. Meld je aan via deze pagina!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Krachttraining antagonisten met Joris en Vincent
Krachttraining antagonisten met Joris en Vincent

Tijd en locatie

14 sep 2022, 19:30 – 21:00

Klimzaal Balance, Louis Van Houttestraat 109, 9050 Gent, België

Aangemeld

Over het evenement

Tijd om weer in vorm te geraken na de zomer! Samen krachttraining doen boven in de klimzaal is een goed begin. Met stretching aan het einde. De training is gericht op de tegenliggende spieren, waardoor je lichaam in evenwicht blijft met al dat klimmen. Er zijn gymrekkers en andere materialen die je kan gebruiken. Niveau: open level. Duur: 1,5 uur tot 2 uur. Trekkers: Joris en Vincent. Prijs: gratis bovenop je toegang tot je klimzaal. Meld je aan via deze pagina!

Climb better, together. Dat is het motto van groepjes Balance klimmers die samen trainen. Want als je vaak traint op uithouding, kracht, lenigheid en handkracht, vorder je extra goed in het klimmen. Wil je zelf ook eens een training trekken? Graag, laat het ons weten.

Deze activiteit is een initiatief van het Balance Bouldering Team en is toegankelijk voor iedereen. Dit is een informele samenkomst: elke deelnemer is verantwoordelijk voor zichzelf, de trekker kan niet persoonlijk verantwoordelijk worden gesteld voor blessures of ongevallen.

Meld je online aan via de knop 'doe mee'.

Deel dit evenement

bottom of page