top of page

wo 07 dec

|

Klimzaal Balance

Krachttraining antagonisten met Joris

Samen krachttrainen met gebruik van gymrekkers en ander beschikbaar materiaal, stretching aan het einde. Niveau: open level. Duur: 1,5 uur. Trekker: Joris. Meld je aan via deze pagina!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Krachttraining antagonisten met Joris
Krachttraining antagonisten met Joris

Tijd en locatie

07 dec 2022, 20:00 – 21:30

Klimzaal Balance, Louis Van Houttestraat 109, 9050 Gent, België

Over het evenement

De training is gericht op de tegenliggende spieren, waardoor je lichaam in evenwicht blijft met al dat klimmen. Nadien wordt er ook samen gestretcht. Er zijn gymrekkers en andere materialen die je kan gebruiken. Niveau: open level. Duur: 1,5 uur. Trekker: Joris. Prijs: gratis bovenop je toegang tot je klimzaal. Meld je aan via deze pagina!

Climb better, together. Dat is het motto van groepjes Balance klimmers die samen trainen. Want als je vaak traint op uithouding, kracht, lenigheid en handkracht, vorder je extra goed in het klimmen. Wil je zelf ook eens een training trekken? Graag, laat het ons weten.

Deze activiteit is een initiatief van het Balance Bouldering Team en is toegankelijk voor iedereen. Dit is een informele samenkomst: elke deelnemer is verantwoordelijk voor zichzelf, de trekker kan niet persoonlijk verantwoordelijk worden gesteld voor blessures of ongevallen.

Meld je online aan via de knop 'doe mee'.

Dit evenement heeft een groep. Je bent van harte welkom om lid te worden van de groep zodra je je hebt aangemeld voor het evenement.

Deel dit evenement

bottom of page