top of page
Krachttraining antagonisten
Krachttraining antagonisten

do 26 mei

|

Klimzaal Balance

Krachttraining antagonisten

Samen krachttraining doen boven in de klimzaal en nadien stretchen. Trainingsmateriaal is beschikbaar. Niveau: open level. Duur: 1,5 uur tot 2 uur. Trekker: Joris.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

26 mei 2022 20:00 – 22:00

Klimzaal Balance, Louis Van Houttestraat 109, 9050 Gent, België

Over het evenement

Samen krachttraining doen boven in de klimzaal en nadien stretchen. Focus op de antagonisten van klimmers (tegenliggende spieren van de spieren die je veel voor klimmen gebruikt), deels met gebruik van rekkers. Trainingsmateriaal is beschikbaar. Niveau: open level. Duur: 1,5 uur tot 2 uur. Trekker: Joris.

Climb better, together. Dat is het motto van groepjes Balance klimmers die samen trainen. Want als je vaak traint op uithouding, kracht, lenigheid en handkracht, vorder je extra goed in het klimmen. Wil je zelf ook eens een training trekken? Graag! Laat het weten aan balanceboulderingteam@gmail.com.

Deze activiteit is een initiatief van het Balance Bouldering Team en is toegankelijk voor iedereen. Enkel als BBT-lid kan je je aanmelden voor deze activiteit via de website. Dit is een informele samenkomst: elke deelnemer is verantwoordelijk voor zichzelf, de trekker kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor blessures of ongevallen.

Meld je online aan via de knop 'doe mee'. Als je nog geen account hebt, kan je dit aanvragen via de website nadat je lid bent geworden.

Elk lid krijgt een BBT t-shirt en ondersteunt daarmee het Climb Better Together platform. Als lid  ontvang je korting bij betalende workshops en lezingen. BBT-lidmaatschap kan je aanschaffen voor 20 euro per jaar. Je kan lid worden bij het onthaal van Balance. Hiervoor betaal je ter plaatse met cash of via overschrijving aan het vzw-rekeningnummer. Ben je verzekerd via KBF en koos je Balance Bouldering Team als club, dan ben je al lid van het Balance Bouldering Team en krijg je bij het onthaal ook je t-shirt.

Deel dit evenement

bottom of page