top of page

zo 12 jun

|

Klimzaal Balance

Initiatieles

Ontdek tijdens deze initiatie waarom het boulderklimmen een zalige sport kan zijn voor jou!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Initiatieles
Initiatieles

Tijd en locatie

12 jun 2022, 13:00 – 14:00 CEST

Klimzaal Balance, Louis Van Houttestraat 109, 9050 Gent, België

Aangemeld

Over het evenement

Voordat de zaal opengaat, tussen 13u en 14u, word je in alle rust begeleid bij je klimervaring als beginner. Ook als je al een paar keer geklommen hebt of enkel met touwen, is deze initiatie interessant. Joris toont je de do's en don't's, in groep doe je de warm-up en stretching die specifiek bij boulderen horen en je probeert samen routes uit. Deze initiatieles wordt gegeven in kleine groep.

Zelf is Joris boulderklimmer met meer dan 15 jaar ervaring. Als architect-ingenieur bouwde hij deze plek zeven jaar geleden om tot een bruisende en veelzijdige klimzaal onder een groot glazen dak. Behalve klimmen kan je hier ook gezellig vertoeven aan de bar, in de zetels aan de kachel, of aan de tafels naast een kast vol gezelschapsspelen.

PRAKTISCH

De maandelijk terugkerende initiatieles is een eenmalige les om aan deel te nemen.

De les vindt plaats elke tweede zondag van de maand van 13u tot 14u.

Registratie en betaling vooraf: via deze pagina.

Deelnameprijs: 19 euro met huur van klimschoenen.

Neem je eigen klimschoenen mee? Gebruik dan bij het afrekenen de code GEENSCHOENEN en je betaalt 4 euro minder.

Inbegrepen in de prijs: begeleiding door Joris in kleine groep, na de les verder klimmen, indien gewenst: gebruik van pof.

Klimschoenen zijn verplicht om te klimmen. Je kan je eigen klimschoenen meebrengen als je die hebt, of je kan een paar huren uit onze voorraad Tenaya-klimschoenen voor 4 euro. Kies het ticket met of zonder klimschoenen.

We beginnen om 13u. Arriveer gerust wat eerder voor het onthaal en om je klimschoenen te passen.

PS.: Een initiatieles geeft veel informatie en oefening, maar het is helemaal niet verplicht om dit te volgen voordat je kan starten met boulderen. Je kan dus prima ook in je eigen tijd, op een ander moment, voor het eerst komen proberen. Kom dan gewoon af, huur eventueel klimschoenen en je begint er zo aan. Stel je vragen gerust aan de medewerker achter de bar!

Dit evenement heeft een groep. Je bent van harte welkom om lid te worden van de groep zodra je je hebt aangemeld voor het evenement.

Tickets

  • Initiatieles mét klimschoenen

    Boulderen met Joris - initiatieles op zondag in groep van 13u tot 14u, daarna vrij klimmen. Inclusief gehuurde klimschoenen. Heb je eigen klimschoenen mee? Gebruik dan de code GEENSCHOENEN en je betaalt 15 ipv 19 euro.

    € 19,00
    Btw: btw inbegrepen
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page