top of page

zo 09 jun

|

Klimzaal Balance

Initiatieles

Ontdek tijdens deze initiatie waarom het boulderklimmen een zalige sport kan zijn voor jou! Deze les is gericht op volwassenen en toegankelijk vanaf 16 jaar.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Initiatieles
Initiatieles

Tijd en locatie

09 jun 2024, 13:00 – 14:00

Klimzaal Balance, Louis Van Houttestraat 109, 9050 Gent, België

Aangemeld

Over het evenement

Voordat de zaal opengaat  voor publiek, tussen 13u en 14u, word je in alle rust begeleid bij je klimervaring als beginner. Ook als je al een paar keer geklommen hebt of enkel met touwen, is deze initiatie interessant. Joris toont je de do's en don't's, in groep doe je de warm-up en stretching die specifiek bij boulderen horen en je probeert samen routes uit. Deze initiatieles wordt gegeven in kleine groep.

PRAKTISCH

De maandelijk terugkerende initiatieles is een eenmalige les om aan deel te nemen.

De les vindt plaats elke tweede zondag van de maand van 13u tot 14u.

De initiatieles is voor iedereen vanaf 16 jaar en ouder; deze les is bedoeld voor volwassenen.

Registratie en betaling vooraf: via deze pagina.

Deelnameprijs: 21 euro incl huur van klimschoenen. Je kan ook kiezen voor de optie zonder klimschoenen, dit is 17 euro. 

Dragen van klimschoenen (geen sportschoenen) is verplicht.

Inbegrepen in de prijs: professionele instructie en begeleiding, gebruik van de klimzaal terwijl die gesloten is voor publiek, na de les verder klimmen, indien gewenst: gebruik van pof.

We beginnen om 13u. Arriveer graag wat eerder voor het onthaal en om je klimschoenen te passen.

TICKETVOORWAARDEN  Wij kiezen voor de initiatieles bewust voor een kleinere groep, terwijl de klimzaal nog gesloten is voor publiek en jij in alle rust deze les kan bijwonen. Door deze kleinschaligheid is deze initiatieles dikwijls volzet. Maar mocht je toch verhinderd zijn en je laat dit lastminute of zelfs nadien pas weten, kunnen andere geïnteresseerden niet meer deelnemen terwijl er toch nog plaats was.  Terugbetalingen worden bovendien door het achterliggend betaalplatform aan de klimzaal aangerekend aan 15 euro per ticket.  Om deze twee redenen is je betaalde ticket aan de initiatieles niet terugbetaalbaar. Je kan uitzonderlijk wel terugbetaald worden, op voorlegging van doktersattest betreft een onverwacht voorval of onverwachte ziekte die minder dan 7 dagen voor de les plaatsvond. In dat geval kan je ook een cadeaubon vragen ter waarde van je deelname, als alternatief voor een terugbetaling. Deze is 1 jaar geldig en te spenderen aan elke mogelijke klimactiviteit.  Je deelname kan je wel uitstellen naar een volgende initiatieles, op voorwaarde dat je dit vroeger dan 7 dagen voor de initiatieles vraagt via info@klimzaalbalance.be of als reply op je ticketmail.

PS.: Een initiatieles geeft veel informatie en oefening, maar het is bij Klimzaal Balance helemaal niet verplicht om dit te volgen voordat je kan starten met boulderen. Je kan dus prima ook in je eigen tijd, op een ander moment, voor het eerst komen proberen. Kom dan gewoon af, huur eventueel klimschoenen en je begint er zo aan. Stel je vragen gerust aan de medewerker achter de bar!

Tickets

 • Initiatieles

  Boulderen met Joris - initiatieles op zondag in groep van 13u tot 14u, daarna vrij klimmen. Kies of je klimschoenen huurt van de klimzaal, of je je eigen klimschoenen meeneemt.

  Van € 17,00 tot € 21,00
  Verkoop geëindigd op
  • € 21,00
   Btw: btw inbegrepen
  • € 17,00
   Btw: btw inbegrepen

  Totaal

  € 0,00

  Deel dit evenement

  bottom of page