top of page

zo 10 apr

|

Klimzaal Balance

Initiatieles

Ontdek tijdens deze initiatie waarom het boulderklimmen een zalige sport kan zijn voor jou!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Initiatieles
Initiatieles

Tijd en locatie

10 apr 2022, 13:00 – 14:00

Klimzaal Balance, Louis Van Houttestraat 109, 9050 Gent, België

Aangemeld

Over het evenement

Voordat de zaal opengaat, tussen 13u en 14u, word je in alle rust begeleid bij je klimervaring als beginner. Ook als je al een paar keer geklommen hebt of enkel met touwen, is deze initiatie interessant. Joris toont je de do's en don't's, in groep doe je de warm-up en stretching die specifiek bij boulderen horen en je probeert samen routes uit. Deze initiatieles wordt gegeven in kleine groep.

Zelf is Joris boulderklimmer met meer dan 15 jaar ervaring. Als architect-ingenieur bouwde hij deze plek zeven jaar geleden om tot een bruisende en veelzijdige klimzaal onder een groot glazen dak. Behalve klimmen kan je hier ook gezellig vertoeven aan de bar, in de zetels aan de kachel, of aan de tafels naast een kast vol gezelschapsspelen.

PRAKTISCH

De maandelijk terugkerende initiatieles is een eenmalige les om aan deel te nemen.

De les vindt plaats elke tweede zondag van de maand van 13u tot 14u.

Deelnameprijs: 15 euro. 

Registratie en betaling vooraf: via deze pagina.

Inbegrepen in de prijs: begeleiding door Joris in kleine groep, na de les verder klimmen, indien gewenst: gebruik van pof.

Niet inbegrepen: klimschoenen. Je kan je eigen klimschoenen meebrengen als je die hebt, of je kan een paar huren uit onze voorraad Tenaya-klimschoenen voor 4 euro. Klimmen met sportschoenen of blootsvoets mag niet.

We beginnen om 13u. Arriveer gerust wat eerder voor het onthaal en om de klimschoenen te passen.

PS.: Een initiatieles geeft veel informatie en oefening, maar het is helemaal niet verplicht om dit te volgen voordat je kan starten met boulderen. Je kan dus prima ook in je eigen tijd, op een ander moment, voor het eerst komen proberen. Kom dan gewoon af, huur eventueel klimschoenen en je begint er zo aan. Stel je vragen gerust aan de medewerker achter de bar!

Dit evenement heeft een groep. Je bent van harte welkom om lid te worden van de groep zodra je je hebt aangemeld voor het evenement.

Tickets

  • Initiatieles

    Boulderen met Joris - initiatieles op zondag in groep van 13u tot 14u, daarna vrij klimmen.

    € 15,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page