top of page

zo 14 mei

|

Klimzaal Balance

Initiatieles

Ontdek tijdens deze initiatie waarom het boulderklimmen een zalige sport kan zijn voor jou! Deze les is gericht op volwassenen en toegankelijk vanaf 16 jaar.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Initiatieles
Initiatieles

Tijd en locatie

14 mei 2023, 13:00 – 14:00 CEST

Klimzaal Balance, Louis Van Houttestraat 109, 9050 Gent, België

Aangemeld

Over het evenement

Voordat de zaal opengaat, tussen 13u en 14u, word je in alle rust begeleid bij je klimervaring als beginner. Ook als je al een paar keer geklommen hebt of enkel met touwen, is deze initiatie interessant. Joris toont je de do's en don't's, in groep doe je de warm-up en stretching die specifiek bij boulderen horen en je probeert samen routes uit. Deze initiatieles wordt gegeven in kleine groep.

PRAKTISCH

De maandelijk terugkerende initiatieles is een eenmalige les om aan deel te nemen.

De les vindt plaats elke tweede zondag van de maand van 13u tot 14u.

De initiatieles is voor iedereen vanaf 16 jaar oud, de les is gericht op volwassenen.

Registratie en betaling vooraf: via deze pagina.

Deelnameprijs: 21 euro incl huur van klimschoenen.

Inbegrepen in de prijs: gebruik van de klimzaal terwijl die gesloten is voor publiek, professionele begeleiding, na de les verder klimmen, indien gewenst: gebruik van pof.

Klimschoenen zijn verplicht om te klimmen. Je kan degelijke klimschoenen huren van de klimzaal of als je al eigen klimschoenen hebt, kan je die meenemen. Kies het ticket met of zonder klimschoenen.

We beginnen om 13u. Arriveer graag wat eerder voor het onthaal en om je klimschoenen te passen.

PS.: Een initiatieles geeft veel informatie en oefening, maar het is helemaal niet verplicht om dit te volgen voordat je kan starten met boulderen. Je kan dus prima ook in je eigen tijd, op een ander moment, voor het eerst komen proberen. Kom dan gewoon af, huur eventueel klimschoenen en je begint er zo aan. Stel je vragen gerust aan de medewerker achter de bar!

Dit evenement heeft een groep. Je bent van harte welkom om lid te worden van de groep zodra je je hebt aangemeld voor het evenement.

Tickets

 • Initiatieles

  Boulderen met Joris - initiatieles op zondag in groep van 13u tot 14u, daarna vrij klimmen. Kies of je klimschoenen huurt van de klimzaal, of je je eigen klimschoenen meeneemt.

  Van € 17,00 tot € 21,00
  Verkoop geëindigd op
  • € 21,00
   Btw: btw inbegrepen
  • € 17,00
   Btw: btw inbegrepen

  Totaal

  € 0,00

  Deel dit evenement

  bottom of page