top of page

do 21 apr

|

Klimzaal Balance

Hatha yoga voor klimmers

Yoga teacher Ineke brengt Hatha yoga met aandachtspunten voor klimmers, in kleine groep. Land heerlijk rustig op je mat want je hebt de klimzaal tijdens deze les helemaal voor jezelf.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Hatha yoga voor klimmers
Hatha yoga voor klimmers

Tijd en locatie

21 apr 2022, 16:00 – 17:00

Klimzaal Balance, Louis Van Houttestraat 109, 9050 Gent, België

Aangemeld

Over het evenement

Yoga teacher Ineke brengt Hatha yoga met aandachtspunten voor klimmers: soepele polsen, lenige heupen, losse schouders en nek, sterke armspieren en core, verhoging van evenwicht en focus. Telkens met aandacht voor je ademhaling als voornaamste tool, om spanning weg te werken. Bij veel houdingen geeft Ineke verschillende opties: op deze manier vinden zowel stramme als lenige klimmers hun ding in deze les. Mensen die niet klimmen, zijn uiteraard ook welkom. Wie echter pittige vinyasa yoga zoekt, adviseren we een andere les.

Land heerlijk rustig op je mat want je hebt de klimzaal tijdens deze les helemaal voor jezelf, want de zaal is op dat moment gesloten. Op donderdag en zondag gaat de zaal open na de yoga, je kan nadien dus boulderen als je wenst. We gaan voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en ruimte: er is plaats voor maximaal zes deelnemers. Deze les is deel van een try-out week met drie losse lessen met Ineke, waaruit je één of meerdere lessen kan kiezen.

PRAKTISCH

- Breng je eigen materiaal mee: yogamat, zitkussen of rol, blokjes. Je kan ook rechtstreeks op de turnmat yoga doen. Er zijn fleece dekentjes aanwezig die je mag gebruiken.

- Arriveer best vijf of tien minuten voor de start van de les.

- Deze yogalessen worden gegeven in het Nederlands.

- Prijs per les is 12 euro voor BBT-leden, 14 euro voor niet-leden. Ben je lid, gebruik bij de betaling dan de code BALANCEMEMBERYOGA.

- Je kan je plaats boeken via deze pagina. Maximaal zes deelnemers per les.

- Tijdstippen: dinsdag 19 april 12u15, donderdag 20 april 16u (zaal open om 17u), zondag 23 april 13u (zaal open om 14u)

Dit evenement heeft een groep. Je bent van harte welkom om lid te worden van de groep zodra je je hebt aangemeld voor het evenement.

Tickets

  • Hatha yoga voor klimmers

    Ben je lid van het Balance Bouldering Team? Dan ontvang je 2 euro korting op de deelnameprijs met de code BALANCEMEMBERYOGA.

    € 14,00
    Btw: btw inbegrepen
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page