top of page

vr 02 dec

|

Klimzaal Balance

Friday's Afterwork Climb: Swinging Monkeys go bananas!

Elke eerste vrijdagavond van de maand organiseert het Balance Bouldering Team een avond met een speciaal routeconcept. Deze keer: Swinging Monkeys go bananas! Campus jezelf als een slingeraap door de themaroutes en scoor zoveel mogelijk bananen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Friday's Afterwork Climb: Swinging Monkeys go bananas!
Friday's Afterwork Climb: Swinging Monkeys go bananas!

Tijd en locatie

02 dec 2022, 17:00 – 23:00 CET

Klimzaal Balance, Louis Van Houttestraat 109, 9050 Gent, België

Over het evenement

Elke eerste vrijdag van de maand organiseert het Balance Bouldering Team (BBT) na de werkdag een klimsessie met een speciaal voor de gelegenheid gebouwd routethema. Afterwork betekent ook gezellige bartijd na het klimmen.

Het thema van deze keer is Swinging Monkeys go bananas! Campus jezelf als een slingeraap door de themaroutes en scoor zoveel mogelijk bananen. Echte bananen jawel -  bio en fairtrade enal - die je dan écht mag hebben. Je kan je 'bananenscore' noteren op het bord als je wil.

Leden en niet-leden, beginners of gevorderden: iedereen welkom! We zijn die dag en avond open zoals normaal: je kan dus uiteraard ook gewoon komen klimmen, op jezelf of in gezelschap. Deze activiteit is een organisatie van het Balance Bouldering Team, de vzw community van klimmers bij Balance. Heb je interesse om zelf iets mee te organiseren? Laat het ons weten.

Dit evenement heeft een groep. Je bent van harte welkom om lid te worden van de groep zodra je je hebt aangemeld voor het evenement.
1 update in de groep

Deel dit evenement

bottom of page